AMG Performance Center Rotterdam

Ervaar het merk AMG van heel dichtbij


Heeft u zin in een bijzondere merkbeleving? Dan kunt u van heel dichtbij alvast kennismaken met AMG in het  AMG Performance Center Rotterdam. Hier wordt de fascinatie voor het merk aan bezoekers gepresenteerd, zodat u onze AMG-modellen niet alleen kunt zien, maar ook kunt horen en voelen.

 

Het is ons doel dat u persoonlijk ervaart wat de onderscheidende kenmerken van AMG zijn, zoals superieure kwaliteit, een exclusieve ambiance en een ware passie voor dynamische performance. Het AMG Performance Center Rotterdam is niet zomaar een ruimte waarin auto's worden gepresenteerd. In onze showroom worden hoogwaardige uitrustingen en materialen gepresenteerd, vindt u fraaie presentatiemedia en uiteraard een royaal assortiment van onze voortreffelijke modellen. Ontdek zelf voor welke AMG uw hart sneller gaat kloppen.

AMG-experts. Maak kennis met eersteklas advies

Onze klanten zijn niet zomaar klanten. Dan is het niet meer dan logisch dat onze adviseurs ook niet zomaar adviseurs zijn. Bij een eersteklas merkbeleving hoort bij AMG ook eersteklas advies en service. De sales- en service-experts behoren tot de beste adviseurs die u bij Mercedes-AMG kunt vinden. Ze worden zorgvuldig opgeleid en onder andere gecoacht op het AMG-hoofdkantoor in Affalterbach, Duitsland. Ze kennen onze modellen tot in detail en geven gefundeerd en deskundig advies. AMG-experts zijn pas tevreden als u dat ook bent, als uw vragen naar genoegen zijn beantwoord en al uw wensen in vervulling zijn gegaan. Elk contact met AMG moet voor u namelijk een persoonlijke beleving worden.

 

Uw AMG-experts van het AMG Performance Center Rotterdam:

Patrick Mous

Verkoopleider

06 - 22 41 81 52

patrick.mous@vanmossel.nl

Michiel van Dijk

Verkoopadviseur

06 - 23 72 21 24

michiel.vandijk@vanmossel.nlAdres:

Autolettestraat 4 | 3063 NP Rotterdam
tel: 010 - 45 22 322

Openingstijden:

Showroom: (ma-vrij) 08.30 - 18.00 uur (za) 09.00 -17.00 uur


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart