.

Bandenwissel


Om slijtage van uw banden te minimaliseren, is het verstandig om uw winterbanden tijdig om te wisselen voor zomerbanden. Wij verzorgen deze bandenwissel graag en slaan tevens de set banden die u niet gebruikt op onder de juiste omstandigheden! Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor complete wielensets, losse banden en velgen. 

 

Scherpe Tarieven
Van Mossel Mercedes hanteert zeer scherpe tarieven voor het wisselen van uw winterbanden en de opslag van uw set wielen (prijzen incl. btw):

  • Bandenwissel € 85,-
  • Bandenwissel + opslag (incl. balanceren) € 145,-
  • Opslag (per seizoen winter/zomer) € 60,-
  • Wielenwissel € 59,-
  • Wielenwissel + opslag € 119,-

 

Zijn uw banden toe aan vervanging? Dan is dit hét moment om nieuwe banden aan te schaffen. Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Goede banden met voldoende profiel zijn essentieel voor uw veiligheid. Of u nu in een bui terechtkomt of onderweg bent naar uw vakantiebestemming. Een goede band met voldoende profiel is onmisbaar. De wettelijke minimale profieldiepte van uw autobanden is 1,6 mm. Profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding 4 halen = 3 betalen


Afspraak inplannen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op een definitieve afspraak in te plannen.

Of neemt u liever telefonisch contact met ons op? Bel dan naar één van de volgende telefoonnummers
(maandag t/m vrijdag 8.30 uur - 17.00 uur): 010-3045033

 

 


 
 
 


Uw voorkeur


 
 
 


Uw gegevens