• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

Mercedes-Benz occasion

Service contracten

 Meer informatie Meer informatie
 •  

Service contracten

 

Mercedes-Benz occasion 

 Onderhoud volgens uw wensen.

Ook op het gebied van service voor uw Mercedes-Benz met ervaring mag u van ons maatwerk verwachten. Daarom zijn er nu 2 serviceprogramma’s voor uw occasion Mercedes-Benz die voor extra ondersteuning en bescherming zorgen. De Mercedes-Benz ServiceCare Used en de Mercedes-Benz Warranty Extension. Beide serviceprogramma’s bevatten alle essentials om op de meest eenvoudigste manier uw Mercedes-Benz met ervaring, te onderhouden. Daarnaast bieden ze u de flexibiliteit die wenst.


" Alles voor een perfect onderhouden Mercedes-Benz.”

Uw voordeel

Flexibiliteit is ook het toverwoord: u bepaalt hoe de planning en de betaling van onderhoud, looptijd en reparaties eruitzien. De nieuwe serviceprogramma’s zijn eenvoudig aan te passen aan uw wensen en eisen en door de service-calculator voorkomt u ook verassingen omdat u direct zelf inzicht krijgt in de prijs. Met onze serviceprogramma’s kiest u dus niet alleen voor hoogwaardige onderhoudspakketten maar u bent ook gegarandeerd van een transparante en aantrekkelijke prijs.

Met de serviceprogramma’s bent u altijd verzekerd van Mercedes-Benz kwaliteit – van de services van onze gekwalificeerde werkplaatsspecialisten en van onze Mercedes-Benz originele onderdelen.                   Zo staat Mercedes-Benz met beide service contracten voor maximale bescherming en gemoedsrust.

Doe uw voordeel en sluit nu direct een servicecontract af zodat u kunt focussen op wat belangrijk is: Genieten van elke rit met een gerust gevoel.

De serviceprogramma's voor gebruikte Mercedes-Benz auto's:

 • Mercedes-Benz ServiceCare Used
 • Mercedes-Benz Warranty Extension

Sluit hier uw contract af voor de ServiceCare Used

Sluit hier uw contract af voor Warranty Extension


BASISPROGRAMMA

Mercedes-Benz ServiceCare Used

 Alles voor een perfect onderhouden Mercedes-Benz.

Het Mercedes-Benz ServiceCare Used programma is de eenvoudigste manier om een auto met ervaring, te onderhouden en in topvorm te houden. Bovendien kunt u na elke onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz dealer in veruit de meeste Europese landen blijven rekenen op Mobilo, de 24/7 pechhulp van Mercedes-Benz.


Geldig na het eerste onderhoud. Onafhankelijk van aantal kilometers

GARANTIEPROGRAMMA

Mercedes-Benz Warranty Extension

 Verleng uw garantiegevoel.


Het Mercedes-Benz WarrantyExtension-programma zorgt voor een langdurig gerust gevoel. Met dit programma kunt u de garantie van uw auto met maximaal 3 jaar verlengen.

 • Verlengde garantie van 1, 2 of 3 jaar.
 • Reparaties aan aandrijflijn, motor, transmissie en elektronica.
 • Inclusief dekking tot max. 200.000 km van de vervangingskosten van de hoogvoltage-accu wegens technisch defect (Mercedes-EQ model of Mercedes-Benz Plug-in Hybrid).*

Verlenging van 1,2 of 3 jaar. Te starten tot 8 jaar na aflevering van uw auto en/ of 180.000 km.  

Service contracten

Nieuwe Mercedes-Benz

 Bent u op zoek naar een service contract voor uw nieuwe Mercedes-Benz. Dan bent u bij Mercedes-Benz aan het juiste adres. U kunt uit de volgende service contracten kiezen voor een nieuwe Mercedes-Benz:

 • Mercedes-Benz CompleteCare
 • Mercedes-Benz ServiceCare


 

Waar bent u naar op zoek?