• Personenwagens
  • smart

Veiligheid en waardebehoud voor uw Mercedes-Benz

Airco Check

 Plan uw afspraak online Plan uw afspraak online

Verbeter de luchtkwaliteit in uw Mercedes-Benz. Door regelmatig de luchtleidingen van uw airconditioning te laten reinigen, voorkomt u nare geurtjes en geeft u ziektekiemen geen kans.

Airco Cleaning € 89,-

  • Reiniging van de verdamper en de leidingen met Mercedes-Benz Origineel Reinigingsmiddel
  • Visuele controle van de airconditioning
  • Functionele controle van de airconditioning

Airco Onderhoud € 149,-

Liever een all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz. We controleren de temperatuur en druk. Indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij. 

Airco Cleaning (PLUS) vanaf € 199,-*
De Mercedes-Benz dealer zorgt er met Airco Cleaning voor een grondige reiniging van de airconditioning grondig en verwijdert daarbij bacteriën, schimmels en ziektekiemen op de verdamper. Zo verdwijnen ook eventuele nare geurtjes. Met Airco Cleaning PLUS gaat de Mercedes-Benz dealer nóg een stap verder. Dan worden ook de behuizing van het interieurfilter, de omliggende kanalen gereinigd en het filter - dat pollen en fijnstof uit de lucht filtert - vernieuwd. Zodat de lucht in uw interieur weer 100% schoon is.

Plan uw werkplaatsafspraak online

Bel om uw werkplaatsafspraak te plannen 


*Adviesprijzen, incl. werkuren en btw. Aanbod geldig indien uw aircosysteem storingsvrij is en normaal werkt, met koelmiddel type R134a.
Laat u uw Airco Cleaning PLUS uitvoeren i.c.m. een Service B onderhoudsbeurt of heeft uw auto recentelijk deze beurt gehad? Dan is de prijs resp. € 135,- voor de A-Klasse (176, 177), de B-Klasse (246, 247), de CLA (117, 118) en de GLA (156, 157), en € 159,- voor de C-Klasse (205) en E-Klasse (213). De prijs is lager omdat het vervangen van het interieurfilter al bij de Service B onderhoudsbeurt is inbegrepen.

 

Waar bent u naar op zoek?