Mercedes-Benz Originele Onderdelen en Ruilonderdelen 


Met Mercedes-Benz originele onderdelen rijdt u veilig, bent u verzekerd van een lange levensduur van uw onderdelen en rijdt u duurzaam. Zelfs tot in de kleinste details blijft uw Mercedes altijd een echte Mercedes. Alle onderdelen worden intensief getest en zijn exact op elkaar afgestemd. Dat geldt ook voor originele onderdelen voor het exterieur van uw voertuig. Dit biedt maximale bescherming voor inzittenden en voetgangers, want veiligheid staat bij Mercedes-Benz hoog in het vaandel.

 

Het spaarzame alternatief
Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn een voordelig en milieuvriendelijk alternatief. Hoge kwaliteit en gecontroleerde veiligheid voor een eerlijke prijs – tot 50% goedkoper. En met dezelfde fabrieksgarantie als een nieuw onderdeel.

 

Streng gecontroleerde kwaliteit volgens de nieuwste stand der techniek
Mercedes-Benz originele ruilonderdelen zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitseisen als onze nieuwe onderdelen. Ze worden door specialisten hersteld en aan de nieuwste stand der techniek aangepast. Daardoor beantwoorden ze in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid weer aan de hoge eisen van Mercedes-Benz.


Betrouwbaar, voordelig en goed voor het milieu
Waterpomp, dynamo of ruilmotor, de originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz koppelen betrouwbaarheid aan een eerlijke prijs. En ze helpen u ook nog eens het milieu te sparen.

 

Zakelijk inkopen van originele onderdelen bij Van Mossel Mercedes via PartsPro

PartsPro is de onderdelenvoorziening van Van Mossel Mercedes, speciaal gericht op professionals. Voor de zakelijke klant die bedrijfsmatig originele Mercedes-Benz onderdelen wilt bestellen. Daarnaast hebben wij elk kwartaal de beste PartsPro acties voor u geselecteerd.


Lees meer

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart