Mercedes-Benz Originele Onderdelen

Zodat uw Mercedes, een échte Mercedes blijft.


 

Mercedes-Benz Exterieuronderdelen


Mercedes-Benz originele onderdelen garanderen maximale bescherming voor inzittenden en voetgangers. Alle onderdelen worden intensief getest en zijn perfect op elkaar afgestemd. Dat geldt met name voor het exterieur van uw Mercedes.


 

Mercedes-Benz banden en velgen

 

Banden en velgen zijn de enige verbinding tussen uw Mercedes en de weg. De staat van uw banden is van groot belang voor een goede wegligging en een optimale remweg. 

Mercedes-Benz Originele Motorolie


Een olie die op basis van jarenlange ervaring en deskundigheid voor Mercedes-voertuigen ontwikkeld werd. De Mercedes-Benz originele motorolie, die zich door zijn lage verbruik en lange levensduur onderscheidt, werkt perfect met de motor van uw voertuig samen.

 


 

Mercedes-Benz Originele Onderhoudsmiddelen


Het leven zit vol verrassingen. Een paaltje, steenslag, grote stukken bagage, guur weer of een ander voertuig kunnen vervelende sporen op uw Mercedes achterlaten: van een klein schrammetje tot grote schade bij een ongeval. 

Voor zakelijke klanten: Mercedes-Benz WebParts

 

Speciaal voor bedrijven biedt Mercedes-Benz WebParts de online besteldienst als extra service. Wij bieden u als zakelijke klant de mogelijkheid om 24 uur per dag Mercedes-Benz originele onderdelen op te zoeken en te bestellen.


Meer over Mercedes-Benz WebParts

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart