Mercedes-Benz Mobilo

Zeker mobiel blijven

Uw Mercedes is standaard uitgerust met het mobiliteitspakket Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent: u kunt met een gerust gevoel vertrekken. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse - en u komt in elk geval op uw bestemming.

 

In deze situaties blijft u mobiel:

Technisch defect en startproblemen:

Als uw auto niet start of door een onvoorspelbaar technisch defect niet kan rijden, bijvoorbeeld door een mechanisch of elektronisch defect, een lege accu of bandenpech.

Kleine voorvallen:

Bij een onjuiste behandeling van het voertuig, die onverwachte pech onderweg veroorzaakt. Bijvoorbeeld bij te weinig of verkeerde brandstof of bij het verlies van de sleutel van uw auto.

Ongeval en vandalisme:

Als uw auto niet meer kan rijden, bijvoorbeeld door lekke banden of door een ongeval. Indien nodig helpen we u bij het organiseren van het afslepen van het voertuig. Bij schade in het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een tolk.

 

Vernieuwing van Mobilo

Vanaf de datum van de eerste ingebruikname van uw Mercedes is Mobilo twee jaar lang geldig. Mobilo kan steeds opnieuw worden vernieuwd met 1 jaar. Een onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz dealer volstaat daarvoor. Bij regelmatig onderhoud blijft Mobilo op die manier tot 30 jaar lang geldig!

 

Opnieuw instappen

Neem voor de volledige voorwaarden contact op met de Mercedes-Benz dealer en/of servicepartner.

 

Aanvullende handleiding

Download de aanvullende handleiding met informatie over Mercedes-Benz Mobilo, garanties en de Mercedes-Benz Service24h.


Download de aanvullende handleiding Mobilo (PDF)

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart