• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De beste bestelwagen dankzij de ideale in- en ombouwoplossingen.

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

  •  

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

 

Uw partner op de bouwplaats.

De bouwsector blijft groeien en uw tijd is hoogstwaarschijnlijk schaars. Van Mossel Mercedes-Benz Vans zorgt ervoor dat u de bestelwagen rijdt, die uw werk zo eenvoudig mogelijk maakt. Dit is veelal een combinatie van het juiste model en de ideale in- en/of ombouwoplossing. 

Dubbele cabines.

Ruimte, comfort én een functioneel design: het komt allemaal samen in de dubbele cabine van Mercedes-Benz. Zo gaat u goed voorbereid op weg.

Design
Functioneel en met oog voor detail. De dubbele cabine beschikt over een hoog afwerkingsniveau en is met zijn riante ruimte zeer geschikt voor het vervoer van zowel personen als goederen.

Comfort
De dubbele cabine heeft genoeg plek voor alle bouwmaterialen en is voorzien van comfortabele zitplaatsen voor uw collega's. Deze bestelwagen beschikt standaard over een ruime driezitsbank en airconditioning.

Dé bestelwagen voor in de bouw.

Veel ruimte, robuust en niet kapot te krijgen. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets al meerdere keren gekozen tot Bestelauto van het Jaar! En ook de Mercedes-Benz Sprinter staat in de top. Kies de Mercedes-Benz bestelwagen die bij het beste bij u past en een wij helpen deze optimaal uit te rusten.

Op uw Mercedes-Benz bestelwagen kunt u bouwen!


Onze Mercedes-Benz bestelwagen Accountmanagers hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.


Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?