• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Maatoplossingen voor iedere klant.

Financial Lease

  •  

Financial Lease

 

Met Financial Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen.

De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een Mercedes-Benz bestelwagen te kopen, als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt verspreiden. Met Financial Lease kiest u voor een zakelijke financiering van uw bestelwagen, waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

U heeft de mogelijkheid om naast de btw een extra aanbetaling te doen of uw huidige auto in te ruilen. Verder kunt u het maandbedrag verder verlagen door een slottermijn in de overeenkomst op te nemen. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst, die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto.

Een zakelijke financiering bestaat altijd uit rente en aflossing. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes-Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals Mercedes-Benz Service producten, verlengde garantie en de Mercedes-Benz autoverzekering.

Financial Lease biedt u de volgende voordelen:

   U bent de eigenaar van uw Mercedes-Benz bestelwagen.
   U betaalt een vast bedrag per maand, bestaande uit aflossing en rente.
   Uw Mercedes-Benz bestelwagen staat op uw balans.
   U kunt gebruik maken van de kleinschaligheidsaftrek.
   U kunt de op- en ombouw van uw bestelwagen meefinancieren.
   Een flexibele aanbetaling en terugbetalingstermijn.
   U kunt uw slottermijn doorfinancieren. 

Aan het eind van uw overeenkomst

Na betaling van de slottermijn is de bestelwagen van u. U kunt de aantrekkelijke restwaarde gebruiken als investering in een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

Lease Calculator

Gebruik de Mercedes-Benz Vans Lease Calculator om uw bestelwagen met bijbehorende financiering samen te stellen. De Lease Calculator helpt u de perfecte combinatie voor u te vinden.Heeft u een vraag over Financial Lease of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


010 418 04 00 

 

Waar bent u naar op zoek?