• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Voor een service die verder gaat dan een glimlach.

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

  •  

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

 

Een Mercedes-Benz bestelwagen die tegen een stootje kan.

Goede en snelle service is belangrijk voor uw klanten. Om uw klanten van dienst te zijn, is een handige mobiele werkplaats een must. Of het nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud, Mercedes-Benz heeft altijd de juiste oplossing voor uw werkzaamheden. Van een zuinige, betrouwbare bestelwagen tot de een op maat gemaakte opbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Mercedes-Benz VanPartner levert professionele oplossingen, volgens de standaard van Mercedes-Benz. Dat betekent onder meer een gegarandeerde levertijd en minimaal 24 maanden garantie. 

Inrichting

U werkt efficiënt, overzichtelijk en veilig met een inrichting waarbij de laadruimte optimaal wordt benut. Zo heeft u bij iedere klus alles binnen handbereik

Lichtgewicht
De inbouw is extra licht. Hierdoor kunt u voor iedere klus het maximale aantal benodigdheden meenemen.

Flexibel
Door een flexibele maatwerkoplossing heeft u altijd u de inrichting die geschikt is voor uw klus. U kunt zo efficiënt mogelijk aan de slag gaan.

Dakdrager systemen

Niet genoeg ruimte? Met een passende dakdrager breidt u uw bestelwagen in een handomdraai uit. Zo weet u dus zeker dat u voor iedere klus alles mee kunt nemen.

Robuust
De dakdragers zijn zeer sterk en voldoen uiteraard aan alle richtlijnen. U gaat veilig op weg. 

Dé bestelwagen voor de service en installatie

Robuust, zuinig en betrouwbaar. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets meerdere keren verkozen tot Bestelauto van het Jaar. Overigens maakt het niet uit welke Mercedes-Benz bestelwagen u kiest, onze verkoop specialisten staan klaar om hem optimaal uit te rusten.

Uw Mercedes-Benz bestelwagen zorgt voor een glimlach!

Onze Mercedes-Benz bestelwagen Accountmanagers hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.


Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op. 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?