• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

24/7 uw snelle, gratis pechhulp.

MobiloVan

  •  

MobiloVan

 

Bij Mercedes-Benz is uw mobiliteit onze drijfveer. 

Wie beroepsmatig onderweg is, moet zeker zijn dat hij aankomt. Met Mercedes-Benz MobiloVan zorgen wij ervoor dat u verder kunt rijden bij een technisch defect en startproblemen. MobiloVan biedt snelle hulp door een monteur ter plaatse, of er kan een vergoeding voor de taxi- of hotelkosten geregeld worden of een vervangend voertuig beschikbaar gesteld worden.

Tot 30 jaar zekerheid.

Er bestaan heel wat mobiliteitsdiensten. Maar Mercedes-Benz MobiloVan is bijzonder: door regelmatig onderhoud volgens de Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften kunt u tot 30 jaar zorgeloos rijden. Daardoor staan uw Citan, Vito of Sprinter praktisch onophoudelijk voor u klaar. En: ook uw medewerkers, die met uw voertuig onderweg zijn, kunnen van de diensten gebruikmaken.

Stopt niet aan de grens.

Mercedes-Benz beschikt over een van de dichtste servicenetwerken in Europa. Ongeveer 3.000 Mercedes-Benz servicepartners helpen u bij een pechgeval snel weer op weg. Professioneel en de klok rond. Op de wegen van vrijwel heel Europa kunt u gebruik maken van de diensten van Mercedes-Benz MobiloVan.


Heeft u een vraag over MobiloVan? Neem gerust contact met ons op


 010 418 04 00

 

Waar bent u naar op zoek?