• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

Wij adviseren u graag!

 

Klik hier voor de Podcast 'Elektrificatie Bestelwagens'


Tot welk onderwerp behoort uw vraag?*

 
 
 
 
 
 

 
 

 
 


Elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Elke Mercedes-Benz bedrijfswagen overtreft uw verwachtingen, klein of groot.
Met maar liefst vijf volledig elektrische modellen bieden wij u het grootste aanbod op de markt.
Onze elektrische bedrijfswagen bieden u de kwaliteit en het comfort dat u van Mercedes-Benz gewend bent, kunnen snel worden opgeladen en geven u zorgeloos toegang tot elke milieuzone.
Onbezorgd op weg met één van onze emissievrije modellen, onze elektrische bedrijfswagens zijn even ondernemend als u bent!


BPM op bedrijfswagens

Wat verandert er per 2025?

Download de whitepaper

Download onze whitepaper!

Roadbook naar de elektrificatie

In 2050 moet Nederland klimaatneutraal zijn, de CO2-uitstoot moet daarom ..

Het opladen van uw elektrische bedrijfswagen

Opladen werkt eenvoudig - u doet de stekker van de laadpaal in uw voertui..

Subsidies voor uw nieuwe elektrische bedrijfswagen

Ontdek nu hoe u kunt besparen en duurzaam kan ondernemen.

Onze elektrische bedrijfswagens.

Met onze elektrische bedrijfswagens rijdt u schoner en bent u op meer plaatsen welkom. Onze Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagens stoten lokaal geen CO2 en stikstof uit, en zijn daarom welkom in alle milieuzones. Zo is elektrisch rijden dé zuinigste en meest ecologische manier van wegtransport.

Bovendien produceert een elektrische bedrijfswagen bij laden en lossen geen geluidsoverlast en uitstoot van schadelijke stoffen door de draaiende motor. Daarmee is een elektrische bestelauto van Mercedes-Benz hét groene visitekaartje van uw bedrijf.

Efficiënt rijden.Elektrisch rijden werkt net even anders. De aandrijving in een elektrische bedrijfswagen bestaat uit een elektromotor, hoogspanningsbatterij, vermogenselektronica en laadsysteem. Verschillende rijprogramma's regelen het energieverbruik. Zo kunt u bijvoorbeeld het energieverbruik aanpassen aan extreem koude of warme omstandigheden.

Daarnaast helpen recuperatiefases bij een efficiënte rijstijl. Dit houdt in dat het voertuig aanvullend kan worden opgeladen door energie terug te winnen als u remt. Hierdoor verliest de bestelwagen geen energie via de remmen, maar laadt het voertuig juist weer op.

Laadvermogen.U kunt met een elektrische bestelwagen net zo veel volume vervoeren als met een bedrijfswagen op brandstof. Zo biedt de eVito een laadvolume van 6 tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot 848 kg.
De eSprinter biedt een laadvolume van 11 m3 en een laadvermogen tot max. 1.000 kg. Dat is te danken aan de batterij die goed beschermd onder de laadvloer is gemonteerd, zodat er geen laadvolume verloren gaat.

 

Waar bent u naar op zoek?