• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Een betrouwbare en complete bestelwagen is een must.

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

  •  

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

 

Stilstand? Geen optie!

De transportsector groeit! In een fijnmazig distributiewerk is een bestelwagen waar u op kunt vertrouwen van essentieel belang. De bestelwagens van Mercedes-Benz staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Een veilige partner voor onderweg. 

Gesloten opbouw

Dankzij de gesloten opbouw kunt u uw producten veilig vervoeren. Ideaal voor het laden en lossen van lading in alle afmetingen.

Efficïent
Een vierkante ruimte zonder wielkasten die u dus optimaal kunt benutten. De opbouw is robuust en kan tegen een stootje.

Gemak
Met een sterke laadlift maakt een kilo meer of minder niet meer uit. U kunt uw Sprinter gemakkelijk in- en uitladen. U kunt snel weer verder.

Legborden in de laadruimte

U werkt efficiënt, overzichtelijk én veilig met de legborden in de laadruimte. Dankzij dit schappensysteem kunt u items snel terugvinden en benut u de laadruimte optimaal.

Opklapbaar
De legborden kunt u eenvoudig opklappen, waardoor u ook eenvoudig grotere ladingen kunt vervoeren.

Dé bestelwagen voor distributie

Veel ruimte, robuust en niet kapot te krijgen. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets meerdere keren verkozen tot Bestelauto van het Jaar! Maar ook de Sprinter staat in de top. In 2019 was de Sprinter de best verkochte bestelwagen van ons land. 

Als Mercedes-Benz VanPartner zijn er ook nog eens vele oplossingen voor optimale inzet. Onze specialisten helpen u graag.


Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.


Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op. 


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?