• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Over smaak valt niet te twisten.

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

  •  

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

 

Koeltransport en horeca

Korte stukjes. Vaak stoppen. Snel laden en lossen. Parkeren in de stad: geconditioneerd transport kan een flinke uitdaging zijn. U wilt lege schappen voorkomen en vervoert altijd verse producten. De vraag naar kwaliteitsproducten in de horeca neemt toe. Waar versheid en smaak de graadmeter zijn, is betrouwbaar transport essentieel. 

Koelinrichting

Dankzij gekoeld transport kunt u verse producten veilig vervoeren. Omdat u zelf de temperatuur, de afmeting en accessoires bepaalt, geeft u ieder product de juiste behandeling.

Veilig
U kunt uw producten volgens HACCP eisen vervoeren, zodat u de versheid en kwaliteit kunt garanderen.

Flexibel
Laat de laadruimte van uw bedrijfswagen volledig naar wens inrichten zodat u flexibel bent in uw werkzaamheden.

Dé bestelwagen in de horeca

De Mercedes-Benz Sprinter is met zijn grote laadruimte en vele uitrustingsmogelijkheden uitermate geschikt voor de horeca, detail- en groothandel. Welke Mercedes-Benz bestelwagen u ook kiest, onze specialisten helpen u graag om deze optimaal uit te rusten.

Met de juiste in- of ombouw zorgen we dat uw producten vers blijven en in topconditie op de plaats van bestemming arriveren. Bovendien krijgt u een gegarandeerde levertijd en minimaal 24 maanden garantie. Kortom, kies ook voor een maatwerkoplossing met de kwaliteitseisen van Mercedes-Benz.

Een smaakvolle inrichting met Mercedes-Benz VanPartner!


Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie. 


 Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?