• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Waardevol transport vraagt om de beste oplossing.

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

  •  

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

 

Personenvervoer

Ombouw van bussen of voertuigaanpassingen voor rolstoel- en groepsvervoer: de hoeveelheid in- en ombouwoplossingen is eindeloos. Met de juiste oplossing brengt u uw passagiers onbezorgd en comfortabel van deur tot deur. 

Personenvervoer is zeer afwisselend en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. U wilt immers dat elke passagier comfortabel en veilig de plaats van bestemming bereikt. Optimaal rijcomfort door luchtvering, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid zijn letterlijk van levensbelang. 

Professionele partner

Mercedes-Benz is uw professionele partner in personen- en groepsvervoer. De Mercedes-Benz Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter voldoen gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw taxi stelt. Met hun krachtige motoren en veelzijdigheid zijn de Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter de onbetwiste nummer 1 binnen het groepsvervoersegment!

Het dagelijks gebruik van een taxi vraagt om een professionele aanpak van uw dealer. Een dealer die maatwerk levert door vooraf goed na te denken, maar ook van aanpakken weet als de situatie daar om vraagt. Kortom, een dealer die ú helemaal begrijpt, Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks dus. 

Rolstoelbus

Met de flexibiliteit van een rolstoelbus combineert u de mogelijkheid van maximaal 8 zitplaatsen of 4 opstelplaatsen voor rolstoelen.

Inrijplaat
Met een inrijplaat kunnen passagiers eenvoudig met een rolstoel of scootmobiel uw voertuig inrijden. Een vergrendelsysteem zorgt voor een veilige en comfortabele rit.

Lift
Een lift maakt uw bus niet alleen goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, het maakt uw dagelijks werk ook nog eens een stuk gemakkelijker.

Lage vloer buurtbus

De V-Klasse is ontwikkeld met gevoel voor rijplezier en dynamiek, zodat u ook op de weg volop van mooie momenten kunt genieten. Een voertuig dat overal in het oog springt dankzij de unieke stijl van Mercedes-Benz. Een stijl die tot in het kleinste detail is geperfectioneerd. Als de V-Klasse voor personenvervoer wordt ingezet, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan. 

Dé bestelwagen voor personenvervoer

De V-Klasse is ontwikkeld met gevoel voor rijplezier en dynamiek, zodat u ook op de weg volop van mooie momenten kunt genieten. Een voertuig dat overal in het oog springt, dankzij de unieke stijl van Mercedes-Benz. Een stijl die tot in het kleinste detail is geperfectioneerd. Als de V-Klasse voor personenvervoer wordt ingezet, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan. 

U én uw passagiers kunnen op Mercedes-Benz vertrouwen! 


Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.


Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?