• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Buiten de gebaande paden werken.

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

  •  

Van Mossel Mercedes-Benz VanPartner

 

Landbouw en Groenvoorziening.

Werken in de natuur vraagt veel van een bestelwagen. Elk terrein moet namelijk bereikbaar zijn. Praktische inzetbaarheid, robuustheid en een hoog laadvermogen zijn de basisvoorwaarden. Een juiste in- of ombouwoplossing maakt uw werk gemakkelijker en leuker. 

Open opbouw

Met een open opbouw kunt een legio ladingen eenvoudig vervoeren. De goede kwaliteit en flexibiliteit van de opbouw maken uw werk gemakkelijk.

Kwaliteit
Dikker staal, een zinkbeschermlaag en een vloer van duurzaam hardhout of beton. De open opbouw is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lange levensduur. Uiteraard kunt u de opbouw helemaal aanpassen naar uw eigen wens;

Flexibiliteit
Afhankelijk van wat u moet vervoeren, kunt u laadbak invullen zoals u dat wilt. De neerklapbare en afneembare aluminium zijwanden zorgen ervoor dat u ook grote lengtes kunt vervoeren.

BE-trekkers

De BE-trekker is beschikbaar in verschillende wielbasissen met een standaard- of dubbelcabine. De oplegger heeft een kleinere en lichter uitgevoerde koppelschotel en mag dus met een BE-rijbewijs bestuurd worden.

Maatwerk
Standaard wordt het chassis voorzien van een schotelframe, verlichting en remventielen. Uiteraard is dit uit te breiden met opties zoals zijbeplating, luchtvering, een trekhaak, een reservewiel en een gereedschapskist.

Dé bestelwagen voor landbouw en groenvoorziening

De Sprinter Chassiscabine met open laadbak heeft zich onweerlegbaar bewezen. Pas de bestelwagen helemaal naar wens aan, voor optimale inzet. De ideale bestelwagen voor moeilijk begaanbaar terrein.

Blijf groeien met een Mercedes-Benz bestelwagen!


Onze Mercedes-Benz bestelwagen Accountmanagers hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie. 


Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?