• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Profiteer nu van 20% korting gedurende 5 jaar.*

ServiceCare Complete

  •  

ServiceCare Complete

 

ServiceCare Complete 

Ontdek de sterrenservice voor uw nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen met het ServiceCare Complete alles-in-één-pakket. Profiteer nu van 20% korting gedurende 5 jaar.* 
  • Rij zorgeloos met uw nieuwe bedrijfswagen, inclusief volledige dekking voor reparaties en onderhoud, inclusief de vervanging van slijtageonderdelen. 
  • Blijf altijd in beweging met de mobiliteitsservice van MobiloVan, zodat u kunt genieten van maximale mobiliteit, zelfs bij pech onderweg. 
  •  Ontvang uitmuntende service met vertrouwde kwaliteit en originele onderdelen, waardoor uw bedrijfswagen veilig, betrouwbaar blijft en zijn waarde behoudt. 
  • Voorkom onverwachte onderhoudskosten en plan uw financiën met gemak. Betaal een vast bedrag per maand voor het onderhoud van uw bedrijfswagen, altijd in lijn met uw financiële planning.

Mercedes-Benz ServiceCare. U richt zich op uw doelen. Wij zorgen voor het onderhoud van uw bedrijfswagen.

Het feit dat u een Mercedes-Benz bedrijfswagen of een elektrische bedrijfswagen rijdt, is geen toeval. U heeft bewust gekozen voor topkwaliteit. Omdat mobiliteit voor u van essentieel belang is, bieden wij met de Mercedes-Benz ServiceCare producten ondersteuning om u mobiel te houden, wat er ook gebeurt.

  Vaste tarieven voor een betrouwbare kostenplanning.
  Optimaal onderhouden voertuigen. 
  Uitgebreide dekking, dus geen onvoorziene kosten
  Regelmatig onderhoud dus minimale en voorspelbare uitval.  
Langdurig waardebehoud door optimaal onderhouden voertuigen.
Tot 30 jaar garantie met Mercedes-Benz MobiloVan en Mercedes-Benz Mobilo Wilt u meer informatie over het ServiceCare Complete pakket of wilt u een proefrit maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


 

 
 
 
 
 
 

 
 

 
 


 *Geldig voor klantorders vanaf 1 januari 2024 tot en met 30 juni 2024. Niet geldig voor fleets. Voordeel wordt verrekend op het ServiceCare Complete contract na goedkeuring door Mercedes-Benz Financial Services. Enkel geldig met een contractduur van minimaal 60 maanden. Hoogte van het voordeel is een vast bedrag per type en kan afwijken per model, ter hoogte van één jaar ServiceCare Complete bij 'normale' inzet o.b.v. 20.000 km per jaar. Bij een langere contractduur, hoger kilometrage en andere inzet blijft de hoogte van de korting gelijk. Contracten korter dan 60 maanden komen niet in aanmerking. Maximaal contractkilometrage ServiceCare Complete: 300.000 km. Klik hier voor meer informatie.

 

Waar bent u naar op zoek?