• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De Sprinter Chassiscabine maakt door de veelzijdige inzetbaarheid zwaar werk licht. 

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine biedt een maximale flexibiliteit

In al zijn varianten belooft de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine comfort op en naast de weg. De grote bestelwagen is uitgerust voor gebruik in de meest uiteenlopende segmenten en voor tal van branche-specifieke eisen. Onder de motorkap is de beproefde 2,0-liter dieselmotor (OM654) te vinden, die afhankelijk van het gekozen model en de aandrijfvariant verkrijgbaar is in vier vermogensniveaus: 84 kW, 110 kW, 125 kW en 140 kW. De aandrijvingsvarianten worden gecombineerd met de comfortabele 9G-TRONIC automatische transmissie (optioneel) of een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Aanzienlijk verbeterde standaarduitrusting en vereenvoudigde aanbodlogica bij de verkoopstart

Mercedes-Benz Vans heeft de standaarduitrusting van de Sprinter Chassiscabine aanzienlijk uitgebreid en de uitrustingspakketten nog nauwkeuriger afgestemd op de specifieke wensen van klanten. Functionele opties, die al vaak samen werden aangeschaft, worden nu steeds vaker gebundeld in pakketten.
Als wordt gekozen voor de uitrustingslijn BASE, biedt de Sprinter Chassiscabine onder andere MBUX met een nieuwe generatie telematica, een 26 cm (10,25 inch) display en achteruitrijcamera, een instrumentencluster met kleurendisplay, het nieuwe multifunctionele stuurwiel met hands-off detectie, een bandenspanningscontrolesysteem (voor/achter), regensensor en koplampassistent, actieve spoorassistent, intelligente snelheidsassistent en cruise control, evenals ATTENTION ASSIST. De uitrustingslijn PRO omvat bijvoorbeeld ook Wegrij-assistent, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, evenals het TEMPMATIC airconditioningsysteem en een 5V USB-aansluiting. Vanaf de uitrustingslijn SELECT line beschikken klanten ook over een met leder bekleed stuurwiel, een comfortstoel voor de bestuurder, comfortbediening boven het hoofd en krachtige LED-koplampen inclusief adaptieve grootlichtassistent.

De huidige MBUX-generatie en diverse digitale extra’s

In de Sprinter Chassiscabine is standaard de nieuwste generatie van het MBUX (Mercedes Benz User Experience) multimediasysteem te vinden, dat is voorzien van een 26 cm (10,25 inch) scherm. Dit wordt gekenmerkt door een nog snellere rekenkracht en een verder verbeterde menunavigatie. Hierdoor biedt de Sprinter Chassiscabine een digitale en interactieve ervaring. Daarnaast biedt het MBUX infotainmentsysteem, in combinatie met een Mercedes me account, een groot aantal digitale extra’s. Deze maken de Sprinter Chassiscabine steeds intelligenter – en het dagelijks leven van klanten nog eenvoudiger en efficiënter. Voor en na de rit of zelfs onderweg kunnen namelijk extra functies worden gebruikt die bijdragen aan meer comfort en veiligheid. Hieronder vallen gratis diensten - zoals onderhoudsmanagement, ongevallen- en pechmanagement - maar ook diensten op afstand, zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het openen en sluiten van de ramen via de Mercedes me app.


Proefrijden in de Sprinter Chassiscabine?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?