• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De Sprinter Tourer heeft alles voor een perfecte rit, waar u ook naartoe gaat. 

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Tourer biedt een maximale flexibiliteit

Of het nu op de bouwplaats is, als shuttle of als koerier: in al zijn varianten belooft de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Tourer comfort op en naast de weg. Met deze varianten is de grote bestelwagen uitgerust voor gebruik in de meest uiteenlopende segmenten en voor tal van branche-specifieke eisen. Onder de motorkap is de beproefde 2,0-liter dieselmotor (OM654) te vinden, die afhankelijk van het gekozen model en de aandrijfvariant verkrijgbaar is in vier vermogensniveaus: 84 kW, 110 kW, 125 kW en 140 kW. De aandrijvingsvarianten worden gecombineerd met de comfortabele 9G-TRONIC automatische transmissie (optioneel) of een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Aanzienlijk verbeterde standaarduitrusting en vereenvoudigde aanbodlogica bij de verkoopstart

Mercedes-Benz Vans heeft de standaarduitrusting van de Sprinter Tourer aanzienlijk uitgebreid en de uitrustingspakketten nog nauwkeuriger afgestemd op de specifieke wensen van klanten. Functionele opties, die al vaak samen werden aangeschaft, worden nu steeds vaker gebundeld in pakketten. Er is voor dit model bijvoorbeeld keuze uit het Winterpakket PLUS (bijvoorbeeld met verwarmd stuurwiel), het Actief veiligheidspakket (bijvoorbeeld met de actieve afstandsassistent DISTRONIC) en het Laadruimte pakket.
Als wordt gekozen voor de uitrustingslijn BASE, biedt de Sprinter Tourer onder andere MBUX met een nieuwe generatie telematica, een 26 cm (10,25 inch) display en achteruitrijcamera, een instrumentencluster met kleurendisplay, het nieuwe multifunctionele stuurwiel met hands-off detectie, een bandenspanningscontrolesysteem (voor/achter), regensensor en koplampassistent, actieve spoorassistent, intelligente snelheidsassistent en cruise control, evenals ATTENTION ASSIST. De uitrustingslijn PRO omvat bijvoorbeeld ook Wegrij-assistent, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, evenals het TEMPMATIC airconditioningsysteem en een 5V USB-aansluiting. Vanaf de uitrustingslijn SELECT line beschikken klanten ook over een met leder bekleed stuurwiel, een comfortstoel voor de bestuurder, comfortbediening boven het hoofd en krachtige LED-koplampen inclusief adaptieve grootlichtassistent.

De huidige MBUX-generatie en diverse digitale extra’s

In de Sprinter Tourer is standaard de nieuwste generatie van het MBUX (Mercedes Benz User Experience) multimediasysteem te vinden, dat is voorzien van een 26 cm (10,25 inch) scherm. Dit wordt gekenmerkt door een nog snellere rekenkracht en een verder verbeterde menunavigatie. Hierdoor biedt de Sprinter Tourer een digitale en interactieve ervaring. Daarnaast biedt het MBUX infotainmentsysteem, in combinatie met een Mercedes me account, een groot aantal digitale extra’s. Deze maken de Sprinter Tourer steeds intelligenter – en het dagelijks leven van klanten nog eenvoudiger en efficiënter. Voor en na de rit of zelfs onderweg kunnen namelijk extra functies worden gebruikt die bijdragen aan meer comfort en veiligheid. Hieronder vallen gratis diensten - zoals onderhoudsmanagement, ongevallen- en pechmanagement - maar ook diensten op afstand, zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het openen en sluiten van de ramen via de Mercedes me app.


Proefrijden in de Sprinter Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?