• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Onderneem duurzaam met de eVito Gesloten Bestelwagen van Mercedes-Benz: de eerste elektrische bedrijfswagen in zijn klasse. 

Nieuw exterieurdesign voor een onmiskenbaar uiterlijk

Een van de hoogtepunten van de nieuwe midsize bedrijfswagenmodellen met de ster is een nieuwe look. Het doorontwikkelde design geeft de eVito Gesloten Bestelwagen een meer onderscheidende en unieke positie. Het nieuwe design van de voorzijde wordt gekenmerkt door een opvallende grille in verschillende vormen en een krachtig gelijnde bumper. De eVito Gesloten Bestelwagen oogt daardoor moderner en dynamischer. De adaptieve MULTIBEAM LED-koplampen, die afhankelijk van de uitrustingslijn standaard of als optie verkrijgbaar zijn, geven alle modellen met hun elegante design een extra stijlvolle touch. Aan de achterkant zorgen de bumper en de nieuw ontworpen LED-achterlichten voor een onmiskenbaar uiterlijk. De contouren van de achterlichten zijn donkerder gemaakt. Dit zorgt voor een preciezere lichtsignatuur.

Nieuw interieurdesign met hightech uitstraling en extra comfortfeatures

Het nieuwe interieurontwerp rondt de opgewaardeerde look af en staat in het teken van digitalisering. In het interieur van de nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen wordt de aanblik bepaald door een vernieuwd dashboard met touchscreen, nieuwe stijlvolle ventilatieroosters en een nieuwe generatie stuurwiel met capacitieve hands-off herkenning. Het hightech design brengt de stijl en de kwaliteitsuitstraling van MPV's en hun campervarianten naar een nog hoger niveau. De eVito Gesloten Bestelwagen is uitgerust met een intuïtief te bedienen 10,25-inch centraal scherm en een nieuw dashboard met een 5,5-inch kleurenscherm – afgestemd op de behoeften van beroepsmatige gebruikers.

Navigatie met elektrische intelligentie

Dankzij MBUX is de eVito voor het eerst geïntegreerd in het op elektromobiliteit toegespitste ecosysteem van intelligente navigatie met actief actieradiusbeheer en cloudgebaseerde diensten en apps. Het zorgt voor ontspannen rijden met maximale transparantie en de grootst mogelijke planningszekerheid. Alle elektro-specifieke weergaves en instellingen kunnen worden bediend via het centrale scherm met hoge resolutie in de MBUX. Zo kan de klimaatregeling individueel worden ingesteld, kunnen de laadinstellingen worden aangepast en de navigatie worden bediend met Electric Intelligence en Mercedes me Charge functies.Proefrijden in de eVito Gesloten Bestelwagen?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?