• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Onderneem duurzaam met de eVito Gesloten Bestelwagen van Mercedes-Benz: de eerste elektrische bedrijfswagen in zijn klasse. 

Duurzaam ondernemen met de eVito Gesloten Bestelwagen.

De eVito Gesloten Bestelwagen is dé elektrische bedrijfswagen voor langere afstanden dankzij de indrukwekkende actieradius van 288 kilometer, een elektromotor van 85 kW vermogen (116 pk) en een bruto batterijcapaciteit van 66 kWh. Met een laadruimte van 6,0 m³ of 6,6 m³. Perfect om de impact op het milieu te verminderen zonder in te leveren op vermogen of ruimte. Zet een stap naar een duurzame toekomst met eVito. Is de accu leeg? De eVito kan in 35 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen. De eVito beschikt over voldoende laadruimte en laadvermogen, net als bij onze bedrijfswagens met een verbrandingsmotor. Daarnaast heeft u een uitgebreide garantie op de eVito en gaat u met ServiceCare van Mercedes-Benz zonder zorgen op weg. 

Spaar niet alleen het milieu. 

Onze elektrische bedrijfswagens sparen niet alleen het milieu. Ook uw beurs. Afhankelijk van het gebruiksprofiel kan de elektro-aandrijving qua totale bedrijfskosten (TCO) nu al op het niveau liggen van voertuigen met verbrandingsmotor. Ook op het gebied van laadruimte kan de eVito Gesloten Bestelwagen hieraan tippen. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 1.016 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 991 kg. De eVito heeft een laadruimte van 6,0 m³ (lang) of 6,6 m³ (extralang). 

Highlights standaarduitrusting. 

Elektrisch rijden is de zuinigste én meest ecologische manier om bij uw klant te komen. De zeer krachtige en onderhoudsvrije AGM-accu heeft een hoog koude-startvermogen en een lange levensduur. Eenvoudig op te laden met onze laadkabels. De efficiënte elektromotor met 85 kW overtuigt door zijn kracht en aangename draaistabiliteit. Vergeleken met een verbrandingsmotor heeft de elektromotor een aanzienlijk hoger rendement. Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren.

 eVans TALKS - De Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Proefrijden in de eVito Gesloten Bestelwagen?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?