• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De Mercedes-Benz V-Klasse: een stoer en aantrekkelijk model. 

Exterieurdesign: stoere uitstraling.

De stijl en de uitstraling van de V-Klasse is toonaangevend in het MPV-segment. De V-Klasse heeft een stoere uitstraling en valt op door de voorzijde. Die kenmerkt zich door een bumperdesign met opvallende luchtinlaten en een grille met een nieuwe diamantstructuur. De Mercedes-ster heeft een centrale plek in de grille, met daarnaast twee zilverkleurige strips. De vier lichtmetalen velgen zorgen voor een krachtige en avantgardistische uitstraling.

Interieurdesign: modern en helder.

Het interieur volgt de trend van moderniteit en helderheid. De V-Klasse beschikt over ventilatieroosters met een sportieve turbine-look. De bekleding- en uitrustingskleur tartufo nappaleer vormt een modern en elegant statement. Er is in totaal keuze uit zes verschillende bekledingen in lichte en donkere kleuren. De tegen meerprijs leverbare luxe stoelen voor de eerste zitrij zijn bijzonder comfortabel en beschikken over rugmassage, klimaatregeling en een volledig neer te klappen achterbank.

De V-Klasse is veiliger dan ooit.

Met de standaardfeature Crosswind Assist krijgt de bestuurder ondersteuning bij het op koers houden van de V-Klasse in het geval van harde zijwind. Daarnaast herkent de Active Brake Assist een dreigende aanrijding met een andere auto en geeft het dan eerst een visuele en een akoestische waarschuwing. Een andere veiligheidsfeature is de optionele Highbeam Assist Plus. In de grootlichtmodus stelt dit systeem de bestuurder in staat om te profiteren van een brede verlichting van de weg, zonder dat andere weggebruikers worden verblind. 

Proefrijden in de V-Klasse?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?