• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De nieuwste Vito Tourer is een expert oacp het gebied van professioneel personenvervoer en ontwikkeld door een echte bedrijfswagenpecialist.

Nieuw exterieurdesign voor een onmiskenbaar uiterlijk

Een van de hoogtepunten van de nieuwe midsize bedrijfswagenmodellen met de ster is een nieuwe look. Het doorontwikkelde design geeft de Vito Tourer een meer onderscheidende en unieke positie. Het nieuwe design van de voorzijde wordt gekenmerkt door een opvallende grille in verschillende vormen en een krachtig gelijnde bumper. De Vito Tourer oogt daardoor moderner en dynamischer. De adaptieve MULTIBEAM LED-koplampen, die afhankelijk van de uitrustingslijn standaard of als optie verkrijgbaar zijn, geven alle modellen met hun elegante design een extra stijlvolle touch. Aan de achterkant zorgen de bumper en de nieuw ontworpen LED-achterlichten voor een onmiskenbaar uiterlijk. De contouren van de achterlichten zijn donkerder gemaakt. Dit zorgt voor een preciezere lichtsignatuur.

Nieuw interieurdesign met hightech uitstraling en extra comfortfeatures

Het nieuwe interieurontwerp rondt de opgewaardeerde look af en staat in het teken van digitalisering. In het interieur van de nieuwe Vito Tourer wordt de aanblik bepaald door een vernieuwd dashboard met touchscreen, nieuwe stijlvolle ventilatieroosters en een nieuwe generatie stuurwiel met capacitieve hands-off herkenning. Het hightech design brengt de stijl en de kwaliteitsuitstraling van MPV's en hun campervarianten naar een nog hoger niveau. De Vito Tourer is uitgerust met een intuïtief te bedienen 10,25-inch centraal scherm en een nieuw dashboard met een 5,5-inch kleurenscherm – afgestemd op de behoeften van beroepsmatige gebruikers.

Diverse digitale extra’s van Mercedes-Benz

Via het MBUX-infotainmentsysteem is een groot aantal digitale extra’s beschikbaar. Ze maken de nieuwe middelgrote bedrijfswagens met de ster nog slimmer – en het dagelijks leven nog eenvoudiger en efficiënter. Want voor en na de reis, of zelfs onderweg, kunnen andere functies worden gebruikt die bijdragen aan meer comfort en veiligheid. Denk hierbij aan gratis diensten zoals onderhoud, ongevallen- en pechhulp en diensten op afstand zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het openen en sluiten van de ramen via de Mercedes me app. Andere handige diensten zijn navigatie met live verkeersinformatie, Car-to-X communicatie en de uitgebreide MBUX-functies met de “Hey Mercedes” spraakassistent. Indien gewenst kan deze bijvoorbeeld online zoeken naar restaurants of hotels in de buurt.


Proefrijden in de Vito Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?