• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De Citan Tourer biedt u een perfecte, compacte bedrijfswagen voor in de stad. Ruim van binnen, plaats voor 7 passagiers, en in een handomdraai creëert u meer laadruimte. Ontdek de nieuwe Citan Tourer.

De Citan Tourer: dé bedrijfswagen voor in de stad. 

De Citan Tourer rijdt comfortabel en is wendbaar, waarmee u gemakkelijk overweg kunt in drukke verkeerssituaties. Perfect voor in de stad. De Citan Tourer heeft een aantrekkelijk uiterlijk, stijlvol interieur en een kenmerkend design. De Tourer wordt aangedreven door krachtige diesel- en benzinemotoren met een laag brandstofverbruik (vanaf 5,2 l / 100 km). Bovendien kunt u met een gerust gevoel de weg op dankzij de uitgebreide garantie en het professionele onderhoud, standaard onderdeel van onze ServiceCare-pakketten. 

Maakt uw dagelijkse werk makkelijker.

De nieuwe Citan Tourer is er om uw werk makkelijker te maken: van het ruime, flexibele passagierscompartiment met de comfortabele Fold & Load-achterbank tot de ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel. De bestuurdersstoel biedt ondersteuning bij de rug en heeft ademende en slijtvaste bekleding. De Citan Tourer heeft daarnaast comfortabele passagiersstoelen, twee standaard schuifdeuren, een eenvoudige bediening en veel makkelijk toegankelijke opbergruimte, bijvoorbeeld op het dashboard. De rugleuningen van de passagiersstoelen kunnen in de verhouding 1/3 tot 2/3 worden neergeklapt tot een vlakke laadbodem.

Highlights van de standaarduitrusting.

Al bij de standaard veiligheidsuitrusting is de Citan Tourer moeilijk te verslaan: 5 assistentiesystemen en 7 airbags, waaronder de middenairbag, zorgen ervoor dat u veiliger op weg kunt. Het actieve remhulpsysteem, de dodehoekassistent, de actieve spoorassistent en de snelheidslimietassistent helpen u om de kans op ongevallen te verminderen en zorgen voor een ontspannen rijervaring. Het ATTENTION ASSIST oplettendheidsassistent waarschuwt u als bestuurder op tijd voor oververmoeidheid bij lange ritten. Ook het rijlicht en de ruitenwisser worden automatisch geregeld bij slechte zicht- en weersomstandigheden. 

Proefrijden in de Citan Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?