• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De Mercedes-Benz EQV: laat u inspireren door de toekomst op het gebied van autorijden. 

De auto van de toekomst.

Het merk EQ is veel meer dan alleen het voertuig. EQ biedt een compleet aanbod van producten, services en technologieën. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit en combineert vertrouwd superieur aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier, uitermate goede geschiktheid voor alledaagse klusjes en een maximum aan veiligheid. Laat u inspireren door de toekomst van de auto: de nieuwe Mercedes-Benz EQV. 

Hoogwaardig interieur met EQ-specifieke elementen.

De EQV biedt u ruimte voor maximaal acht personen. En ook voor uw bagage of sportuitrusting. Omdat de lithium-ion-accu onder het voertuig ingebouwd is, verliest u geen ruimte in het interieur. Met behulp van het toonaangevende multimediasysteem MBUX, diverse rijmodi en recuperatiefasen rijdt en bedient u de EQV efficiënt en intuïtief. Daarnaast verfraaien EQ-specifieke accenten net als de speciale bekledingen en sierelementen het interieur van de EQV.

 Opladen is nu kinderspel – overal.

Ook voor wat betreft de oplaadmogelijkheden is de EQV overtuigend flexibel: thuis via de wallbox of via een stopcontact. Of onderweg bij openbare laadstations. U kunt de EQV bijzonder snel opladen via een krachtig IONITY-snellaadstation met een vermogen van maar liefst 350 kW. Ook via een wallbox laadt u tot maar liefst 22 kW aanzienlijk sneller op dan vanuit een standaardstopcontact.

Ontdek de EQV Business Solution.

De EQV Business Solution is een speciale uitvoering van de Mercedes-Benz EQV. Net als de EQV is hij perfect als luxe personenbus voor ritten binnen én buiten de stad. De EQV Business Solution heeft een aantrekkelijk design en een uitgebreide uitrusting. De EQV Business Solution is verkrijgbaar vanaf € 64.080 (excl. BTW/BPM) en u profiteert van de bijtellingsregels uit 2021. 

De EQV Business Solution is gelimiteerd beschikbaar in 2021, onze voorraad is beperkt. Dus grijp uw kans en profiteer van een aantrekkelijke bijtelling op deze unieke EQV uitvoering.

Ontdek de EQV Business Solution. 


Proefrijden in de EQV?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?