• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

 De nieuwe Mercedes-Benz eCitan is de elektrische bestelwagen waarop u hebt gewacht. Compact vanbuiten, groots vanbinnen. Dit is de ideale elektrische partner voor al uw lokale ritten en in de stad. Ontdek de nieuwe eCitan

 Zie het groots; de nieuwe eCitan.


Met de 100% elektrische eCitan Gesloten Bestelwagen geniet u van fiscale voordelen en blijft u altijd welkom in zero-emissiezones (ZE-zones). Dankzij de praktische actieradius tot 284 km werkt u probleemloos de hele dag door. Indien nodig laadt u van 10% tot 80% in ca. 38 minuten. Ook indrukwekkend zijn het rijcomfort en de wendbaarheid, voor probleemloos rijden in krappe straatjes en druk stadsverkeer. Verder onderscheidt de eCitan zich met een aantrekkelijk uiterlijk en een stijlvol interieur.

 Bekende omgeving, nieuwe belevingswereld.


In de eCitan Gesloten Bestelwagen zijn veel vertrouwde features terug te vinden. De voor het elektrisch rijden belangrijke details zijn daarbij op geslaagde wijze geïntegreerd. De ruime cabine biedt een ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel. Optioneel zijn drie zitplaatsen mogelijk. Een doorlopende scheidingswand tussen de bestuurdersplek en laadruimte is standaard en zorgt samen met de sjorogen in de laadruimtebodem voor de juiste ladingverankering. De laadruimtebodem wordt beschermd door een matzwarte kunststof structuurmat, die bovendien voor warmte- en geluidsisolatie zorgt. Een schuifdeur rechts en een dubbele achterdeur maken in- en uitladen gemakkelijk.

 Highlights van de standaarduitrusting.


De eCitan maakt indruk met zijn standaard veiligheidsuitrusting: 6 airbags zorgen ervoor dat u veilig onderweg bent. Assistentiesystemen maken rijden veiliger en comfortabeler, zoals de zijwindassistent die door sterke zijdelingse windvlagen veroorzaakte dwarsbewegingen kan opvangen. De wegrijhulp voor op hellingen vergemakkelijkt wegrijden door kortstondig te voorkomen dat de auto tijdens deze handeling achteruitrolt. ATTENTION ASSIST waarschuwt de bestuurder op tijd voor oververmoeidheid bij lange ritten. Ook de koplampen en de ruitenwissers worden automatisch geregeld bij slechte zicht- en weersomstandigheden.

Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?