• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

Ervaar het merk AMG van heel dichtbij

AMG Performance Center Rotterdam

 •  

AMG Performance Center Rotterdam

 


Heeft u zin in een bijzondere merkbeleving? Dan kunt u van heel dichtbij alvast kennismaken met AMG in het AMG Performance Center Rotterdam. Hier wordt de fascinatie voor het merk aan bezoekers gepresenteerd, zodat u onze AMG-modellen niet alleen kunt zien, maar ook kunt horen en voelen.

Het is ons doel dat u persoonlijk ervaart wat de onderscheidende kenmerken van AMG zijn, zoals superieure kwaliteit, een exclusieve ambiance en een ware passie voor dynamische performance. Het AMG Performance Center Rotterdam is niet zomaar een ruimte waarin auto's worden gepresenteerd. In onze showroom worden hoogwaardige uitrustingen en materialen gepresenteerd, vindt u fraaie presentatiemedia en uiteraard een royaal assortiment van onze voortreffelijke modellen. Ontdek zelf voor welke AMG uw hart sneller gaat kloppen.

AMG-experts. Maak kennis met eersteklas advies
Onze klanten zijn niet zomaar klanten. Dan is het niet meer dan logisch dat onze adviseurs ook niet zomaar adviseurs zijn. Bij een eersteklas merkbeleving hoort bij AMG ook eersteklas advies en service. De sales- en service-experts behoren tot de beste adviseurs die u bij Mercedes-AMG kunt vinden. Ze worden zorgvuldig opgeleid en onder andere gecoacht op het AMG-hoofdkantoor in Affalterbach, Duitsland. Ze kennen onze modellen tot in detail en geven gefundeerd en deskundig advies. AMG-experts zijn pas tevreden als u dat ook bent, als uw vragen naar genoegen zijn beantwoord en al uw wensen in vervulling zijn gegaan. Elk contact met AMG moet voor u namelijk een persoonlijke beleving worden.

AMG Performance Center Rotterdam
Autolettestraat 4
3063 NP Rotterdam  

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE

Mercedes-AMG heeft tijdens de Formule 1 in Shanghai een nieuw topmodel van de AMG-GT gepresenteerd: de nieuwe Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE! Ontdek zijn belangrijkste eigenschappen:

 • 4,0-liter V8-biturbomotor en variabele vierwielaandrijving
 • AMG Electric Drive Unit
 • 400V AMG-accu met innovatieve directe koelingstechnologie
 • Systeemvermogen van 816pk en 1.420Nm
 • 0-100 km/h in 2,8 seconden
 • 320 km/h topsnelheid

Meer informatie over de vernieuwde Mercedes-AMG GT 63 S E Performance? Neem contact op met onze gespecialiseerde verkoopadviseurs of kom langs in het AMG Performance Center.


Mercedes-AMG CLE 53

De Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Coupé biedt een unieke combinatie van C-Klasse wendbaarheid en E-Klasse luxe, wat resulteert in een opwindende rijervaring. Uitgerust met een krachtige 3,0 liter zescilinder motor levert deze dynamische wagen indrukwekkende prestaties met 449 pk en een aanzienlijk koppel van 560 Nm. De volledig variabele AMG Performance 4MATIC+ vierwielaandrijving zorgt voor optimale tractie en controle, waardoor de auto met vertrouwen door diverse rijomstandigheden navigeert. Verwacht in het eerste kwartaal van 2024, combineert de Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Coupé de perfecte synergie tussen prestaties en luxe.


Mercedes-AMG GLE 53 HYBRID 4MATIC+

Ontdek de nieuwste Mercedes-AMG GLE 53 HYBRID 4MATIC+ in SUV- en Coupé-uitvoering, uitgerust met krachtige plug-in hybride technologie, hoog dagelijks gebruiksgemak en een aanzienlijke elektrische actieradius. Door de toevoeging van hybride technologie wordt verwacht dat de nieuwe AMG GLE 53 HYBRID beschikbaar zal zijn halverwege 2024, met een instapprijs vanaf €132.657,- - meer dan 20% voordeliger dan de reguliere AMG GLE 53.


Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

 • Uitgebreide in- en exterieuruitrusting
 • Exclusieve lak: AMG green hell magno
 • Edition-specifieke matzwarte 19'' gesmede AMG-velgen

Mercedes-AMG introduceert voor de A 45 S 4MATIC+ een aantrekkelijk speciaal model, de 'Limited Edition' (brandstofverbruik gecombineerd: 9,2-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd: 208-200 g/km)1. Het speciale model kan nu worden besteld. Verkrijgbaar vanaf € 137.2372. De introductie vindt plaats in april 2024 en het model is leverbaar tot eind 2024.


Vestigingsdirecteur Van Mossel Rotterdam Autostrada (Directeur AMG-center)

Patrick Mous


Contactgegevens:

T: 06 224 181 52

E: p.mous@vanmossel.nl


 

Waar bent u naar op zoek?