• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Ervaar het merk AMG van heel dichtbij

AMG Performance Center Rotterdam

  •  

AMG Performance Center Rotterdam

 

Heeft u zin in een bijzondere merkbeleving? Dan kunt u van heel dichtbij alvast kennismaken met AMG in het AMG Performance Center Rotterdam. Hier wordt de fascinatie voor het merk aan bezoekers gepresenteerd, zodat u onze AMG-modellen niet alleen kunt zien, maar ook kunt horen en voelen.

Het is ons doel dat u persoonlijk ervaart wat de onderscheidende kenmerken van AMG zijn, zoals superieure kwaliteit, een exclusieve ambiance en een ware passie voor dynamische performance. Het AMG Performance Center Rotterdam is niet zomaar een ruimte waarin auto's worden gepresenteerd. In onze showroom worden hoogwaardige uitrustingen en materialen gepresenteerd, vindt u fraaie presentatiemedia en uiteraard een royaal assortiment van onze voortreffelijke modellen. Ontdek zelf voor welke AMG uw hart sneller gaat kloppen.

AMG-experts. Maak kennis met eersteklas advies
Onze klanten zijn niet zomaar klanten. Dan is het niet meer dan logisch dat onze adviseurs ook niet zomaar adviseurs zijn. Bij een eersteklas merkbeleving hoort bij AMG ook eersteklas advies en service. De sales- en service-experts behoren tot de beste adviseurs die u bij Mercedes-AMG kunt vinden. Ze worden zorgvuldig opgeleid en onder andere gecoacht op het AMG-hoofdkantoor in Affalterbach, Duitsland. Ze kennen onze modellen tot in detail en geven gefundeerd en deskundig advies. AMG-experts zijn pas tevreden als u dat ook bent, als uw vragen naar genoegen zijn beantwoord en al uw wensen in vervulling zijn gegaan. Elk contact met AMG moet voor u namelijk een persoonlijke beleving worden. U kunt ons vinden op het volgende adres:  Autolettestraat 4 | Autolettestraat 4 | 3063 NP | Rotterdam

Uw AMG-experts van het AMG Performance Center Rotterdam: 

Vestigingsdirecteur Van Mossel Rotterdam Autostrada

Patrick Mous
Contactgegevens:

T: 06 224 181 52

E: p.mous@vanmossel

Verkoopadviseur Van Mossel Rotterdam Autostrada

Michiel van Dijk
Contactgegevens:

T: 06 237 221 24

E: michiel.vandijk@vanmossel.nl

 

Waar bent u naar op zoek?