• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Vanaf €80.555

De nieuwe CLE Cabriolet

 Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte
  •  

De nieuwe CLE Cabriolet

 

Shaped by desire.

Maak kennis met de nieuwste Mercedes-Benz CLE Cabriolet!  De nieuwe CLE Cabriolet combineert de sportieve designelementen van de CLE Coupé zoals de aansprekende powerdomes op de motorkap en krachtig ogende voorzijde met diep naar beneden doorgetrokken motorkap met de stijlvolle, geluidsisolerende stoffen kap. De CLE is een cabriolet voor iedereen die verlangt naar uitstekend design, dynamisch rijplezier en binnen een paar seconden van vrijheid wil genieten.

  • Uitgebreide standaarduitrusting met akoestische stoffen kap, AIRCAP®, AIRSCARF®, memorypakket, elektrisch bedienbare bagageruimteafscheiding, HANDS-FREE ACCESS en KEYLESS GO
  • Uniek wrap-around effect door dynamische sfeerverlichting, bekleding rondom in nappalederlook en chroomomlijsting
  • Sportief, comfortabel rijplezier met geëlektrificeerde motoren

De CLE Cabriolet zal uitkomen in 2024, voor de liefhebbers van open rijden. Met de nieuwe modelserie droomauto’s komt Mercedes-Benz tegemoet aan de wensen van veel klanten in het segment van de C- en E-Klasse.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe Mercedes-Benz  Cabriolet? Laat hieronder uw gegevens achter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Exterieur van de nieuwe CLE Cabriolet.

De nieuwe CLE Cabriolet combineert de sportieve designelementen van de CLE Coupé zoals de krachtig ogende voorzijde met diep naar beneden doorgetrokken motorkap en aansprekende powerdomes met de stijlvolle, geluidsisolerende stoffen kap. De CLE is een cabriolet voor iedereen die verlangt naar uitstekend design, dynamisch rijplezier en binnen een paar seconden van vrijheid wil genieten.
Interieur van de nieuwe CLE Cabriolet.

Een mozaïek van luxueuze highlights in het interieur verleent de nieuwe CLE Cabriolet een hoogwaardig totaalbeeld op topniveau. Indrukwekkende details zoals het dashboard en de bovenzijde van de portieren in lederlook ARTICO in nappalook, comfortabele multicontourstoelen en eersteklas geluidswerelden van het Burmester® 3D-surround sound system zorgen voor een uniek rijgevoel rondom - of u nu met open of gesloten kap rijdt.

Cabrioletcomfortpakket

Het cabrioletseizoen wordt verlengd tot het hele jaar. Geniet van optimaal comfort tijdens het rijden met open dak en beleef alle seizoenen van dichtbij. Het pakket, dat uit hoofdruimteverwarming AIRSCARF, windschermsysteem AIRCAP en de volledig elektrische bagageruimteafscheiding bestaat, is een bundeling van intelligente uitrustingen die u het hele jaar door ideaal verwennen.

 

Waar bent u naar op zoek?