• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Te bestellen vanaf € 91.950,-

Nu bij ons in de showroom de nieuwe EQE SUV

 Configureer hem nu Configureer hem nu
  •  

Nu bij ons in de showroom de nieuwe EQE SUV

 

Nu bij ons in de showrooms, de nieuwe Mercedes EQE SUV

De EQE SUV is de multifunctionele variant van de businesslimousine EQE. Net als dat laatste model is hij leverbaar met de belangrijkste innovaties van de EQS en tegelijkertijd is hij dynamischer dan de EQS SUV. De EQE SUV is een van de ruimste voertuigen in zijn segment. Toch is hij compacter dan de EQE Limousine en heeft hij met 3.030 mm een 9 cm korter wielbasis. De exterieurafmetingen zijn 4.863/1.940/1.686 mm (lengte/breedte/hoogte). Als vierde model na de EQS en EQE Limousines en de EQS SUV maakt de EQE SUV gebruik van het nieuwe volledig elektroplatform. 

Tot 594 km

volledig elektrische actieradius

In 32 min

minuten naar 80% opgeladen*

Tot 1675 liter

Bagageruimtevolume

Het exterieurdesign

De proporties van de EQE SUV combineren functie en esthetiek met het sportieve karakter van de SUV. Het nieuwe model vormt met zijn unieke purpose design een keerpunt in zijn segment. De overhang voor en achter en de voorzijde zijn compact gehouden. De velgen in de maten 19 tot 22" sluiten strak aan op de buitenrand van de carrosserie en zorgen voor een krachtige uitstraling.

Het interieurdesign

De EQE SUV is gebaseerd op het grote elektroplatform van Mercedes-EQ en het interieur is op consequente wijze gedigitaliseerd. Het optionele MBUX Hyperscreen is daar een indrukwekkend voorbeeld van.

De elektrische aandrijflijn

Dankzij het modulaire aandrijfconcept biedt de EQE SUV een breed scala aan vermogens, van 215 kW/292 pk tot 300 kW/408 pk. Afhankelijk van de uitrusting en de configuratie bieden de Europese uitvoeringen een WLTP-actieradius tot 590 km2. De lithium-ion-accu van de EQ SUV bestaat uit tien modules. De innovatieve, in eigen ontwikkelde accumanagementsoftware maakt over-the-air updates (OTA) mogelijk. Zo blijft het energiemanagement van de EQE SUV gedurende de gehele levenscyclus up-to-date.

 

Waar bent u naar op zoek?