• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Vanaf € 74.243,00

Nieuwe E-Klasse Estate, nu te bestellen

 Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan
  •  

Nieuwe E-Klasse Estate, nu te bestellen

 

Functioneel, intelligent en een dynamische look: de nieuwe E-Klasse Estate.

Net zo praktisch als zijn voorganger, intelligent en meer te personaliseren dan ooit: de nieuwe E-Klasse Estate van de 214-serie overtuigt op vele gebieden. Ook het design is veranderd: de daklijn is dynamischer vormgegeven in vergelijking met zijn voorganger en tegelijkertijd scoort de nieuwe E-Klasse Estate opnieuw op het gebied van functionaliteit en laadruimte. In combinatie met de schuin geplaatste achterruit resulteert dit in een progressieve uitstraling.

Meer ruimte, meer comfort en innovatieve technologieën.

Bekijk hier de volledige prijslijst

> Vraag een proefrit aan

Exterieur van de nieuwe E-Klasse Estate.

 Het exterieur van de nieuwe E-Klasse Estate maakt indruk met een sensuele, duidelijke vormentaal, dynamische proporties en een intelligent ruimteconcept. Fascinerende designdetails zoals de achterlichten in sterrenlook, verlichte grille en in de portieren verzonken grepen stralen moderne elegantie uit en vullen het klassieke Mercedes-Benz Estate-karakter zelfbewust aan.


Interieur van de E-Klasse Estate.

 Het interieur van de E-Klasse Estate maakt indruk met persoonlijk comfort en intuïtieve bediening dankzij de nieuwste generatie MBUX. De 'Connected Light'-lichtstrook die zich over de gehele cockpit uitstrekt, benadrukt het royale ruimtegevoel en hoogwaardige interieur van de E-Klasse. Verfraaide sierdelen zoals het exclusieve essenhout zwart openporig met Mercedes-Benz pattern bij de achterlichten ronden het design vakkundig af.


E-Klasse plug-in hybride.

 De nieuwe E-Klasse Estate met een flexibele plug-in hybride aandrijving voor een efficiënte, elektrische rijervaring. De verschillende rijprogramma's passen zich intelligent aan verschillende situaties en eisen aan. Van volledig elektrisch rijden, de flexibele HYBRID-modus tot de SPORT-modus voor maximaal vermogen.


De nieuwste Mercedes-Benz

E-Klasse All-Terrain

In het eerste kwartaal van 2024 breidt Mercedes-Benz de E-Klasse familie uit met de E-Klasse All-Terrain. Als derde variant na de Limousine en de Estate combineert de All-Terrain stijl met terreinprestaties, met standaard 4MATIC-vierwielaandrijving en een indrukwekkende bodemvrijheid tot 46 mm hoger dan de Estate. Uitgerust met luchtvering AIRMATIC en een offroad-rijprogramma past deze nieuwe toevoeging zich moeiteloos aan verschillende omstandigheden aan.

 

Waar bent u naar op zoek?