• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Vanaf € 71.676,- | Vanaf zaterdag 30 september in de showroom

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

 Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan
  •  

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

 

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse: innovatie op komst.
Nu bij ons in de showroom!

Met de introductie van de nieuwe E-Klasse brengt Mercedes-Benz innovatie in het premium middensegment naar een hoger niveau. Hoewel er over het exterieurdesign alsmede de motoriseringen nog weinig bekend is, heeft Mercedes-Benz al wel enige details met betrekking tot het interieur gecommuniceerd. De nieuwe E-Klasse belooft van binnen een volledig nieuwe gepersonaliseerde bestuurdersbeleving te bieden met verdere digitalisering op het gebied van muziek, games en content streamen, een standaard 5G-dataverbinding en diverse intelligente interieurfunctionaliteiten. De lancering van de E-Klasse begint met de Limousine. 

Bekijk hier de volledige prijslijst

 

 
 
 
 
 
 
 Muziek wordt zichtbaar

Geluidsvisualisatie

Met de nieuwe Active Ambient Lighting with Sound Visualisation kunnen inzittenden in de nieuwe E-Klasse muziek ervaren met drie zintuigen: muziekstukken en het geluid uit films of apps kunnen worden gehoord (met Dolby Atmos®-technologie indien gewenst), gevoeld (door middel van geluidsresonerende transducers in het optionele Burmester® 4D-surround sound system) en nu ook "gezien". Visualisatie vindt plaats op de lichtstrip van de Active Ambient Lighting (optionele extra). Voor het eerst geldt dit voor de gehele E-Klasse. Snelle ritmes kunnen bijvoorbeeld zorgen voor snelle lichtveranderingen, terwijl stromende ritmes zachte samenvloeiende verlichtingsstemmingen kunnen creëren.

MBUX Entertainment Plus

Nieuw entertainmentpakket

Het Entertainment-pakket (MBUX Entertainment Plus) zal beschikbaar zijn voor de nieuwe E-Klasse. Het omvat hardware, Mercedes me connect-services en een datapakket van een derde partij. Afhankelijk van de markt wordt een communicatiemodule met 5G als transmissietechnologie gebruikt. De mobiele standaard 5G maakt veel snellere gegevenssnelheden mogelijk dan LTE/UMTS. Een andere nieuwe functie is een selfie- en videocamera (onderdeel van het optionele MBUX Superscreen) boven op het dashboard. Wanneer het voertuig stilstaat, kan de bestuurder deelnemen aan online videomeetings via bijvoorbeeld Webex en persoonlijke foto's en video's maken. Meer bedieningsgemak is ook beschikbaar met MBUX. Met de "Just Talk" functie kan de intelligente spraakbediening nu worden geactiveerd zonder het trefwoord "Hey Mercedes". Wanneer de functie is geactiveerd, verschijnt er een rood microfoonsymbool in het display. Dit geeft aan dat het voertuig gereed staat en wacht op commando's.

MBUX Superscreen met een groot glazen oppervlak en nieuw ontworpen pictogrammen:

Interieurontwerp

Sportief, hoogwaardig, digitaal - deze drie kenmerken beschrijven het interieurontwerp. Het instrumentenpaneel vormt de digitale ervaring in het interieur. Als de E-Klasse is uitgerust met het optionele scherm voor de voorpassagier, strekt een groot glazen oppervlak zich uit tot het centrale display. Visueel losgekoppeld hiervan is het hoogwaardige instrumentenpaneel display in het gezichtsveld van de bestuurder. De belangrijkste pictogrammen op de centrale en optionele passagiersdisplays zijn nu eenvoudiger en ook kleurgecodeerd om overeen te komen met smartphone-tegels. Dit maakt het voor de bestuurder nog intuïtiever om ze te herkennen.

 

Waar bent u naar op zoek?