• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Vanaf € 69.763,00

Ontdek de nieuwe CLE Coupé

 Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte
  •  

Ontdek de nieuwe CLE Coupé

 

Shaped by desire.

Ontdek de nieuwe CLE Coupé! Vanaf donderdag 2 november is dit prachtige model te zien in onze filialen.

De nieuwe CLE Coupé staat voor een nieuwe vorm van krachtige dynamiek. De vormentaal loopt op progressieve en sportieve wijze van de motorkap tot aan de achterzijde. Ook het interieur imponeert met topcomfort, moderne digitale technologie en pure innovatiekracht. De nieuwe CLE Coupé is gebaseerd op de conceptuele en technische innovaties van de C-Klasse en E-Klasse. Met zijn expressieve design, exclusieve comfortuitrustingen voor maximale individualiteit en ongekend sportieve prestaties gaat het nieuwe tweedeurs model echter zijn eigen weg. 

Vraag nu een offerte aan voor de nieuwe Mercedes-Benz  CLE Coupé! Laat hieronder uw gegevens achter. 

 
 
 
 
 
 
 Exterieur van de nieuwe CLE Coupé.

 De progressieve sportiviteit loopt gestroomlijnd over de markante voorzijde met sterk hellende motorkap tot aan de krachtig ogende achterzijde. De elegante uitstraling wordt afgerond door stralende highlights zoals het intelligente DIGITAL LIGHT*, de in tweeën gedeelde achterlichten en sierdelen in chroom.

*Afhankelijk van de configuratie mogelijke opties.Interieur van de nieuwe CLE Coupé.

 In het interieur is sportiviteit gecombineerd met uitstekend comfort. Neem plaats, geniet van een massagefunctie met zeven zones door de rugleuning en ervaar het eersteklas geluid van het Burmester® 3D-surround sound system*. De intelligente technologie houdt alles voor u in de gaten. Bovendien komt individualisering hier niets tekort. Kies uit een groot aantal kleuren van de sfeerverlichting en verschillende weergavestijlen van het instrumentendisplay.


*Afhankelijk van de configuratie mogelijke opties.

 

Waar bent u naar op zoek?