• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Reserveer hem nu online

Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS?

 Plan een proefrit Plan een proefrit
  •  

Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS?

 


De Mercedes EQS

Maak kennis met de nieuwe EQS. Als lid van de S-Klasse-familie is ook deze 100% elektrische limousine de standaard zetten in het luxesegment. Een vooruitstrevend design, vernieuwende technologieën en adembenemende specificaties. Met een actieradius tot 770 km (WLTP) en een vermogen tot 385 kW/524 pk voldoet de aandrijflijn van de EQS ook aan alle verwachtingen van een progressieve limousine in het segment van de S-Klasse. Een performance-versie met een vermogen tot 560 kW/762 pk volgt in een later stadium. Alle EQS-modellen hebben een elektrische aandrijflijn (eATS) op de achteras, terwijl de versies met 4MATIC ook een eATS-unit op de vooras hebben.

Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS?

Bekijk ons volledige aanbod

Geen favoriet(en) gevonden

 Sorteren
 Filter
Sorteren op
Sorteerrichting
Modellen
Maak uw keuze
Prijs €0 - 300.000
Bouwjaar
Kilometerstand
Carrosserie soort
Transmissie
Maak uw keuze
Brandstof
Maak uw keuze
Kleuren
Type voertuig
Maak uw keuze
Locatie
Maak uw keuze
Demovoertuigen
Maak uw keuze
Garantiesoort
Maak uw keuze
Keyword

 

U heeft nog geen favorieten geselecteerd

U kunt een auto als favoriet aanmerken door op het   bij de auto te kikken.

Na het toevoegen van een favoriet kunt u deze hier weer inzien.


 Tot 731 km

puur elektrische actieradius (WLTP)

 Tot 567 kW (761 pk)

Prestaties

 31 min

minuten oplaadtijd bij sneloplaadpunten

Stap in een nieuw tijdperk

De nieuwe 100% elektrische sedan van Mercedes-EQ.

De krachtbron mag dan elektrisch zijn, de andere kwaliteiten van de EQS van Mercedes-EQ blijven volledig in overeenstemming met wat u verwacht van een Mercedes in de luxe klasse.

Zo is het aanbod van de adembenemend elegante EQS nu uitgebreid met twee nieuwe krachten. Daarbij is de EQS 350 beschikbaar vanaf een fiscale waarde van € 89.903,-*. Of kies voor de 484 kW (658 pk) sterke Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+; de eerste AMG binnen het Mercedes-EQ programma. Zowel de EQS 350 als de Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ zijn per direct te bestellen. 

Design

Exterieur

Het elektrische aandrijfsysteem maakt een volledig nieuw ruimteconcept mogelijk. De EQS is veel flexibeler en luchtiger dan conventionele sedans, maar blijft adembenemend elegant. Een enkele boog omspant het hele voertuig en definieert het strakke exterieur.

Interieur

Luxe en innovatie als nooit tevoren. Het nieuwe 56-inch MBUX HYPERSCREEN-systeem in de EQS is het modernste scherm dat we ooit hebben ontwikkeld, over de hele breedte van het voertuig en biedt een unieke ervaring op elke reis. Het interieur van de nieuwe EQS is op een elegante manier opnieuw ontworpen om aan onze hoogste normen te voldoen. 

 

Waar bent u naar op zoek?