• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Duurzaam ondernemen met de eVito Tourer: elektrische topklasse in personenvervoer. 

De eVito Tourer is een veelzijdige elektrische bedrijfswagen. 

Met de eVito Tourer kunt u volledig emissievrij en met een actieradius tot 360 km naar uw bestemming rijden. Met plaats voor 9 personen is deze elektrische bedrijfswagen perfect voor personenvervoer, als schoolbus, hotelshuttle of taxi. Maar ook voor langere routes buiten de stad biedt de eVito Tourer uitkomst. De eVito Tourer heeft een krachtige elektromotor met een vermogen tot 150 kW (204 pk) en een bruto batterijcapaciteit van 90 kW. Met de eVito Tourer reist u comfortabel en duurzaam. Lege accu? De eVito kan in 40 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen. Daarnaast is de bestelwagen voorzien van voorwielaandrijving en zijn er twee carrosserielengten: 5140 mm (lang) en 5370 (extra lang). De maximaal negen zitplaatsen en 3200 kilo toegestaan totaalgewicht maken de eVito Tourer tot een veelzijdige elektrische bedrijfswagen. 

Zelf het energieverbruik regelen. 

Net zoveel ruimte als in de Vito Tourer. Toch gaat elektrisch rijden net even anders. Het aandrijvingssysteem bestaat uit een elektromotor, hoogspanningsbatterij, vermogenselektronica en laadtoestel. Drie verschillende rijprogramma’s regelen het energieverbruik. Zo kunt u bijvoorbeeld het energieverbruik aanpassen aan extreem warme of koude omstandigheden. Vier recuperatiefases helpen bij een efficiënte rijstijl. Dit houdt in dat het voertuig aanvullend kan worden opgeladen door teruggewonnen energie tijdens het remmen. Hierdoor verliest de bestelwagen geen energie, maar laadt het voertuig juist weer op. 

Highlights standaarduitrusting.

Het hoogspanningsaccusysteem omvat standaard drie afzonderlijke lithium-ion-accu's. Deze accu’s zijn in de bodemplaat van het voertuig gemonteerd zonder dat het interieurvolume of het passagierscompartiment wordt beperkt. Het onderhoudspakket van de elektrische bedrijfswagen dekt de kosten voor het onderhoud gedurende de eerste vier jaar. Het adaptieve remlicht kan achteropkomend verkeer waarschuwen bij hard afremmen. Dit wordt geactiveerd als ESP® tijdens het remmen – afhankelijk van de remdruk en snelheid – een noodstop herkent.

 eVans TALKS - De Mercedes-Benz eVito Tourer

Proefrijden in de eVito Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?