• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Ontdek de eSprinter Gesloten bestelwagen en kies voor duurzaam ondernemen met deze ruime elektrische bedrijfswagen.

Veelzijdig en efficiënt: de nieuwe Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen

Efficiëntie, actieradius en laadvolume: deze drie-eenheid maakt van de nieuwe Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen een veelzijdige allrounder. Bovendien beschikt het model over een groot aantal technische innovaties en is hij gebaseerd op een nieuw concept dat uit drie modules bestaat. Deze bieden de grootst mogelijke vrijheid bij de ontwikkeling en het ontwerp van verschillende uitbreidingen en carrosserieversies, die voorheen voorbehouden waren aan de conventioneel aangedreven Sprinter Gesloten Bestelwagen.

Aanzienlijk verbeterde standaarduitrusting en vereenvoudigde aanbodlogica bij de verkoopstart

Mercedes-Benz Vans heeft de standaarduitrusting van eSprinter Gesloten Bestelwagen aanzienlijk uitgebreid en de uitrustingspakketten nog nauwkeuriger afgestemd op de specifieke wensen van klanten. Functionele opties, die al vaak samen werden aangeschaft, worden nu steeds vaker gebundeld in pakketten. Er is voor dit model bijvoorbeeld keuze uit het Winterpakket PLUS (bijvoorbeeld met verwarmd stuurwiel), het Actief veiligheidspakket (bijvoorbeeld met de actieve afstandsassistent DISTRONIC) en het Laadruimte pakket.


Als wordt gekozen voor de uitrustingslijn BASE, biedt de eSprinter Gesloten Bestelwagen onder andere MBUX met een nieuwe generatie telematica, een 26 cm (10,25 inch) display en achteruitrijcamera, een instrumentencluster met kleurendisplay, het nieuwe multifunctionele stuurwiel met hands-off detectie, een bandenspanningscontrolesysteem (voor/achter), regensensor en koplampassistent, actieve spoorassistent, intelligente snelheidsassistent en cruise control, evenals ATTENTION ASSIST. De uitrustingslijn PRO omvat bijvoorbeeld ook Wegrij-assistent, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, evenals het TEMPMATIC airconditioningsysteem en een 5V USB-aansluiting. Vanaf de uitrustingslijn SELECT line beschikken klanten ook over een met leder bekleed stuurwiel, een comfortstoel voor de bestuurder, comfortbediening boven het hoofd en krachtige LED-koplampen inclusief adaptieve grootlichtassistent.

Elektrische aandrijflijn en hoogvoltageaccu

De elektrisch aangedreven achteras in de nieuwe Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen biedt klanten voordelen op het gebied van de voertuiglengte, het maximale totaalgewicht (tot 4,25 ton), het trekgewicht (tot 2 ton) en het laadvolume (maximaal 14 m³). De nieuwe eSprinter Gesloten Bestelwagen is verkrijgbaar in twee carrosserievormen en -lengtes en met een efficiënte elektromotor in de vermogensniveaus van elk 100 en 150 kilowattpiek. De nieuwe synchroonmotor met permanente magneet (PSM) wordt gekenmerkt door een bijzonder goede efficiëntie. Daarnaast is ook het thermische beheer doorontwikkeld. Klanten kunnen voor de nieuwe eSprinter Gesloten Bestelwagen - afhankelijk van hun individuele eisen op het gebied van actieradius en laadvermogen - kiezen uit drie verschillende accuformaten, met een bruikbare capaciteit van 113 kWh, 81 kWh of 56 kWh.Proefrijden in de eSprinter Gesloten Bestelwagen?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?