• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Ontdek de eSprinter Gesloten bestelwagen en kies voor duurzaam ondernemen met deze ruime elektrische bedrijfswagen.

Onderneem duurzaam met de eSprinter.

2 motoruitvoeringen, 3 hoogspanningsbatterij-uitvoeringen en 2 lengten. Elektrische actieradius tot 500 km*(WLTP). De maximale elektrische actieradius, gebaseerd op een simulatie conform de WLTP-cyclus, bedraagt ongeveer 400 kilometer. Bij ritten in stedelijk gebied is volgens simulaties conform de WLTP City-cyclus een maximale actieradius van ongeveer 500 kilometer mogelijk. Door de efficiënte elektro-aandrijving met maximaal 85 kW (116 pk) is hij even betrouwbaar, zuinig en flexibel zoals u al bijna 25 jaar gewend bent van een Sprinter. Met de eSprinter onderneemt u duurzaam. 


* De waarden voor de actieradius zijn voorlopig en conform de certificeringsmethode WLTP-testprocedure vastgesteld. Op dit moment zijn er geen bevestigde waarden van een officiële keuringsinstantie, geen typegoedkeuring en geen conformiteitscertificaat met officiële waarden beschikbaar. Afwijkingen tussen de fabriekswaarden en ambtelijke waarden zijn mogelijk.

* Referentiemodel: Gesloten Bestelwagen, voertuiglengte 'lang' (A3), hoog dak, toestaan totaalgewicht 4,25 ton, topsnelheid 90 km/h, nuttige batterijcapaciteit 113 kWh. De actieradius varieert afhankelijk van de voertuigconfiguratie (topsnelheid, carrosserievorm, batterijcapaciteit, uitrusting, banden enzovoorts). De daadwerkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de individuele rijstijl, de conditie van het wegdek, verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur, gebruik van de airconditioning, verwarming, enzovoort, en kan daarom afwijken.

De laadruimte is net zo groot als u van de Sprinter gewend bent. 

De eSprinter heeft 11 m3 laadvolume. De elektrische bedrijfswagen is uitsluitend leverbaar in de lengte standaard (A2), met hoog dak. Afhankelijk van het accuformaat varieert het laadvermogen van 1040 kg bij 35 kWh tot 890 kg bij 47 kWh bruikbare accucapaciteit. Ook voor de eSprinter zijn er uitrustingen beschikbaar waardoor de laadruimte naar uw wensen kan worden gebruikt. 

De elektromotor is efficiënt en overtuigt door een aangename draaistabiliteit.

De efficiënte elektromotor overtuigt door de grote koppel en aangename draaistabiliteit. De motor draait bijna geruisloos en het maximale koppel is al beschikbaar vanaf de eerste motoromwenteling. Er komt geen uitstoot vrij bij de aandrijving. Dit maakt van de elektromotor een economisch en ecologisch toekomstbestendig aandrijftype in steeds strengere emissievoorschriften. Daarnaast heeft een elektromotor een aanzienlijk hoger rendement in vergelijking met een verbrandingsmotor en is deze minder onderhevig aan slijtage en onderhoud.

eVans TALKS - De Mercedes-Benz eSprinter

Proefrijden in de eSprinter Gesloten Bestelwagen?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 
 
 
 
 

 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?